Site: Termeni si conditii

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Categorii


Termeni si conditii
Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Accesul pe site se supune acestor termeni si conditii si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.


Devant Media este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd intra in proprietatea autorului. In aceasta calitate, Devant Media isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul, in mod individual, fara notificari prealabile pentru nici o alta parte.


Devant Media, in calitate de autor, va ofera posibilitatea de a vizita si utiliza in mod gratuit acest site, fara sa garanteze veridicitatea informatiilor. Orice prejudiciu adus dumneavoastra, ca utilizator, nu poate fi imputat autorului.


Site-ul este furnizat "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Devant Media nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, autorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.


Prin politica de confidentialitate, Devant Media garanteaza siguranta informatiilor cu caracter personal, care pot fi preluate pe site numai cu acordul dumneavoastra.


Devant Media nu este raspunzatoare de erorile de pe site sau informatiile eronate care pot interveni in continutul generat de alti utilizatori. Devant Media nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate apartin in totalitate utilizatorilor, fiind supuse unor drepturi de autor.

 

Discutie aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici site

Total categorii:
23
Total subcategorii:
136
Total intrebari:
1763
Intrebari rezolvate:
246
Total discutii:
598
Total raspunsuri:
20525
Total utilizatori:
807
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019