Site: Reguli de utilizare

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Categorii


Reguli de utilizare
Aceasta comunitate depinde de fiecare membru pentru crearea unei atmosfere placute pentru toata lumea. Oricine ne poate trimite pareri, sugestii sau reclamatii.


Raspunde ! - Suntem convinsi ca exista cineva care se va bucura de cunostintele tale sau de opinia ta cu privire la un anume subiect. Asa ca nu ezita sa raspunzi.


Fii politicos ! - Pentru ca toti avem opinii diferite, fiecare vrea sa fie tratat cu respect. Asa ca respecta pe toata lumea ca sa fii respectat.


Specifica sursa ! - Daca folosesti diferite resurse online sau offline de unde te-ai ajutat in adaugarea raspunsurilor, specifica-le. Vei avea mai multa credibilitate si poti primi puncte pe voturile pro date raspunsului tau.


Voteaza ! - Daca ti se pare interesanta discutia sau intrebarea o poti vota. Daca ai o parere despre un raspuns voteaza pro sau contra. Fiecare vot iti aduce puncte pentru a castiga unul din cele 3 premii lunare, si totodata, ne ajuti si pe noi in descoperirea abuzurilor.


Titluri clare ! - Cand adaugi o intrebare sau o discutie, incearca sa fii cat mai la obiect, pentru a nu ii deruta pe ceilalti utilizatori in acordarea raspunsurilor.


Alege categoria potrivita ! - Selectarea categoriei potrivite creste sansele ca intrebarea sau discutia ta sa primeasca raspunsuri corecte de la persoane mai bine informate in acel domeniu.Fara limbaj vulgar - Intrebari.net nu este locul adecvat in care sa folosesti un limbaj obscen, vulgar, care sa iti exprime frustrarile.


Fara reclame ! - Intrebari.net este un loc in care poti invata ce te intereseaza, nu un loc pentru reclama sau intalniri personale. Asadar, fara link-uri si continut neadecvat care nu au legatura cu subiectul discutiei/intrebarii.


Fara trisare ! - Sistemul de puncte are scopul de a recompensa utilizatorii cu cea mai mare implicare in utilizarea site-ului. Crearea de conturi multiple, postarea de raspunsuri neadecvate sunt de asemenea forme de trisare.
Nerespectarea acestor reguli poate duce la stergerea contului !

 

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici site

Total categorii:
23
Total subcategorii:
136
Total intrebari:
1763
Intrebari rezolvate:
246
Total discutii:
598
Total raspunsuri:
20535
Total utilizatori:
807
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019