Informatii: Regulament premii

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Categorii


Regulament premii
Pentru a incuraja participarea pe acest site, Intrebari.net rasplateste cei mai activi utilizatori, oferindu-le premii in functie de numarul de puncte acumulate intr-o luna. Primesti un numar de puncte specifice fiecarei actiuni intreprinse, conform tabelului de mai jos.Sistem de puncte

Vizita zilnica (1 data pe zi)5 puncte
Adaugi un raspuns *3 puncte
Votezi alte raspunsuri sau intrebari * 1 punct
Primesti voturi pro pe raspunsurile tale * 1 punct
Raspunsul tau este ales cel mai bun raspuns *** 15 puncte
Primesti un vot interesant pe o intrebare/discutie a ta * 2 puncte
Linkul tau pentru votat este accesat ** 1 punct

* - se acorda de maxim 10 ori in 24 de ore
** - maxim 50 voturi pe zi, un singur vot/adresa IP
*** - se acorda pentru maxim 1 raspuns pe zi

Premiile sunt acordate in sistem tragere la sorti cu licitatie. Fiecare utilizator isi poate procura bilete pentru oricare din cele 3 premii acordate, in functie de numarul de puncte pe care le are in cont. Fiecare bilet reprezinta o sansa in plus pentru tragerea la sorti, deci cu cat mai multe bilete cumparate, cu atat mai multe sanse de castig pentru premiul respectiv!


Biletele pot fi cumparate din sectiunea Premii. Punctele folosite pentru cumpararea unui bilet nu pot fi returnate. In sectiunea Contul meu veti gasi numarul de bilete cumparate pentru fiecare premiu.


Valori bilete (numar puncte)

Bilet pentru premiul 1250 puncte
Bilet pentru premiul 2150 puncte
Bilet pentru premiul 350 puncte


Acordarea premiilor

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 1 a fiecarei luni. Un utilizator nu poate castiga decat un premiu (se va lua in considerare premiul cel mai mare). In cazul in care sistemul va alege acelasi castigator de cel putin doua ori, tragerea la sorti se va relua pentru premiile din urma.


Castigatorii vor fi anuntati prin email si vor avea termen de 5 zile sa confirme premiul. Acesta va fi trimis prin posta sau curier, taxele fiind suportate de organizator. Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament, precum si premiile lunare fara vreo notificare prealabila.


Acest concurs are metode de siguranta pentru detectarea tentativelor de inselaciune a sistemului informatic. Castigatorii vor fi verificati in functie de activitatea deprinsa in luna precedenta, daca au respectat regulile de utilizare. In cazul in care se descopera o ilegalitate, contul utilizatorului respectiv va fi sters, iar premiul va reveni urmatorului utilizator in ordinea punctelor.

 

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici site

Total categorii:
23
Total subcategorii:
136
Total intrebari:
1763
Intrebari rezolvate:
246
Total discutii:
598
Total raspunsuri:
20778
Total utilizatori:
807
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019