Informatii: Despre rss

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Categorii


Ce este RSS ?
Fluxurile RSS sunt o modalitate prin care poti obtine gratuit si in timp real ultimele noutati de pe Intrebari.net, precum si de pe alte situri web. Primesti titlurile ultimelor intrebari sau discutii, noile raspunsuri adaugate la o intrebare precum si link-uri catre acestea.


Fluxurile RSS sunt utile deoarece nu trebuie sa intrati pe site pentru a verifica daca a mai aparut ceva nou. Este de ajuns sa folosesti RSS pentru a primi "notificari" atunci cand apare continut nou.


Pentru a beneficia de acest serviciu pe care il oferim, ai nevoie fie de un browser web care poate citi RSS cum ar fi Firefox sau Opera, fie de un program de calculator, sau o aplicatie online.Te poti abona la notificarile prin RSS oferite de noi printr-un singur click, oriunde vezi butonul RSS sau cele 3 butoane din partea stanga, de sub categorii, care iti ofera notificari la nivelul general al site-ului.
 

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici site

Total categorii:
23
Total subcategorii:
136
Total intrebari:
1763
Intrebari rezolvate:
246
Total discutii:
598
Total raspunsuri:
20770
Total utilizatori:
807
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019