Informatii: Ajutor

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Categorii


Ajutor
Cum ma inregistrez?

Intra aici, dureaza doar 1 minut sa completezi formularul.


Cum adaug o intrebare sau o discutie pe site?

Navighezi in subcategoria in care se potriveste cel mai bine intrebarea sau discutia ta, unde vei recunoaste cele doua butoane de mai jos. Dai click pe unul dintre ele si va aparea formularul de adaugare.Care e diferenta dintre o intrebare si o discutie?

Daca adaugi o intrebare pe site nu vei putea adauga un raspuns (in caz ca vrei sa mai adaugi alte detalii), iar ceilalti nu vor putea adauga decat maxim doua raspunsuri. Pentru discutie aceste limitari nu exista. Un avantaj la intrebare este ca poti alege cel mai bun raspuns dintre cele deja adaugate, rezolvand astfel intrebarea!Cum adaug un raspuns?

In pagina cu intrebarea, imediat sub datele intrebarii exista un buton ca cel de mai jos. Necesita login.Actiuni pentru intrebare, discutie

Daca ai cont pe Intrebari.net poti efectua diverse actiuni pentru o intrebare, discutie. Poti sa o votezi, sa o urmaresti prin email, sa o trimiti unui prieten sau sa o raportezi daca incalca Regulile de utilizareActiuni pentru raspuns

Daca ai cont pe Intrebari.net poti efectua diverse actiuni pentru fiecare raspuns de pe site. Daca intrebarea respectivului raspuns iti apartine si au fost adaugate minim 5 raspunsuri, poti alege cel mai bun raspuns. In caz contrar, poti doar vota daca esti pro sau contra raspunsului.Alte intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi.

 

Discutie aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici site

Total categorii:
23
Total subcategorii:
136
Total intrebari:
1763
Intrebari rezolvate:
246
Total discutii:
598
Total raspunsuri:
20525
Total utilizatori:
807
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019