Discutie: Petrecerile din camine

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiPetrecerile din camine RSS

 

Petrecerile din camine
Detalii:
Ce parere aveti despre petrecerile din camine?Va plac, ati participat la vreun party de prin camin, ar trebui interzise pt ca deranjeaza pe ceilalti care vor sa invete?

In Universitate - Adaugata de Dytzu
10 ani in urma - 4 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
ela
 
Raspuns:
nu cred k ar trebui interzise, e adevarat nu este foarte placut sa ai de invatat si vecinii sa dea petrecere dar asta e viata la camin.Dar cred totusi ca petrecerile alea pe acre le vedem in filme sunt foarte rare.

Adaugat acum 10 ani de ela
Raspuns:
e cam greu de decis aici.poa' sa se nimereasca unu' sa dea petrecere in seara dinaintea zilei in care u ai de prezentat un proiect important sau altceva important la facultate...asta ar fi unul dintre dezavantajele vietii la camin.ca trb sa suporti pe toate lumea.insa sunt frumoase chefurile n camin.chiar te distrezi la ele.treaba e ca intotdeauna cineva o sa fie deranjat.asta e...

Adaugat acum 10 ani de Alexandra S
 
Raspuns:
mi-a venit aceasta idee acum,stand in camin, ascultand manele vecinilor de palier si amuzandu-ma cand l-am auzit pe unu din ei strigand: "Roackere hai sa luam bere...cate un butoi(bidon nu am inteles bine) de fiecare"...voi ce parere aveti despre petrecerile din camin?

Adaugat acum 10 ani de Dytzu
 
Raspuns:
ooo! cele mai frumoase chefuri sunt cele din camin! Normal ca am participat la chefurile din camin. norocul meu ca am o prietena studenta (sora lui iubi) si cand se pune de un chef..sunt prezenta! Nu cred ca ar trebui interzise...daca nu te distrezi cat esti tanar si student, atunci cand??

Adaugat acum 10 ani de Deeana

Discutie aleatoare

Cont pe Tuenti
In Diverse - Acum 7 ani
Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
4
Notificari discutie:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019