Discutie: Propun o greva

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiPropun o greva RSS

 

Propun o greva
Detalii:
Acum insa organizatorii s-au trezit sa-l schimbe si pentru cel \\\\\\\\\\\\\\\"multi\\\\\\\\\\\\\\\" care au intrat ulterior, dar care poate sunt mai activi decat cei din top si nu mai poti prim i decat o cupa pe zi.
Asa stand lucrurile nu poti acumula decat un numar fix de puncte pe o zi , ceea ce e in dezavantajul tuturor celorlalti care nu vor putea accede niciodata la primele locuri...pai de ce sa mai participam???propun o greva spontana...ca fara \\\"cei multi\\\" se duce dracu\\\' situl cu totul!!!!

In Diverse - Adaugata de GABY
10 ani in urma - 11 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
 
Raspuns:
va inselati..saitul asta nu are mai mult de 20 de useri constanti..iar daca nu ar fi premiile nici nu ar functiona

Adaugat acum 10 ani de lula
 
Raspuns:
marinel, te agiti degeaba. nu iti dai seama ca useri se insciu constant? e ca si cand la sf lunii vitoare cineva care nu a intrat de la inceputul lunii sa propuna sa se reia iar jocul.

in plus, sunt sigura ca site-ul asta nu sta in 100 utilizatori sau cati are acum, daca pleci tu, o sa vina altii. nu conteaza, maine o sa fie 1000.

Adaugat acum 10 ani de Deutza
 
Raspuns:
Poate recunoaste cineva ca nu isi da puncte singur?

Adaugat acum 10 ani de Deeana
 
Raspuns:
Ea .............."e rau pentru cei care vor sa isi dea puncte singuri"... zise Deutza !!
Ha ha Daca am fi fost si noi din prima zi a lunii cred ca ai fi scris altceva la discutia asta.La tine a contat ca ai intrat mai devreme (ca la Caritas.) Primul intrat castiga restul ...fraieri,... sunt niste fraieri. REGULI DE RAHAT . Stati linistiti ca dupa vreo saptamana o sa vi se ia ! cum a fost cu alte site-uri care v-au acaparat de moment .Daca tot e in joc un premiu(nu cred ca ma intereseaza ...serios vorbesc) si protectia consumatorului nu e aici sa vada ce s-a intamplat, consider ca luna viitoare e numai buna sa se reia jocul ......fara a se da premiul luna asta ! Sa se de-a luna viitoare amandoua. Asteptam un raspuns clar , nu taraganat ! nu merge cu america ,cu orele cu regulamentul schimbat des cu chestii de tot felul. Ideea cu site-ul acesta e buna (mie imi place ), insa premiul i-a facut pe multi sa-si piarda capul, pe mine sincer nu. Multora le place doar sa gastige si atat!!! Daca in sport pleaca toti de pe linia de plecare (ma refer la alergari) aici cine pleaca primul "ramane primul" si cu asta basta! VREM O DECIZIE A ADMINISTRATORULUI ! CLAR ASTA! Dar nu o decizie data individual o chestie pusa pe site declarata de ei definitiv si irevocabila!!!!!!!!!!!!!

Sursa:
Marinelu

Adaugat acum 10 ani de Marinel
 
Raspuns:
propun o greva romaneasca..dar cum asa ceva nu s-a mai vazut nu stiu de ce s-ar putea acum.
Vai, ce intelepti si evlaviosi sunt tinerii din ziua de azi, nici nu-mi vine sa cred...pacifisti si intelegatori pana in maduva oaselor...

Adaugat acum 10 ani de GABY
 
Raspuns:
e rau pentru cei care vor sa isi dea puncte singuri...

Adaugat acum 10 ani de Deutza
 
Raspuns:
pe de-o parte nu e bine pt ca in conditiile luna viit o sa fie ceva oameni cu acelasi numar de puncte... dar pe de alta parte E BINE pentru ca ganditi-va ca altfel am fi avut o mie de puncte date in ultima zi si ala numai concurs corect nu ar fi fost!!

Adaugat acum 10 ani de Lavi
 
Raspuns:
lasa ca ne luam la tranta de luna viitoare....poate pana atunci se regleaza regulile

Adaugat acum 10 ani de Gogu
Raspuns:
am mai raspuns la o alta intrebare:

am trimis formular de contact si am primit urmatorul raspuns:

"Intr-adevar regulamentul a fost schimbat datorita activitatii mai putin corecte a unor utilizatori care aveau cel putin doua conturi si isi votau raspunsurile pentru a primi acele 15 puncte. Cu aceasta modificare dorim sa limitam cat mai mult orice tentativa de pacalire a sistemului.

In schimb, am marit numarul maxim de puncte primite prin voturi, astfel sa existe o noua alternativa pentru acumularea cat mai multor puncte si depasirea celor de pe locurile fruntase."

Adaugat acum 10 ani de hipnosis
 
Raspuns:
Ce fel de greva propui? spontana sau japoneza ? :)

Adaugat acum 10 ani de Deeana

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
11
Notificari discutie:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019