Intrebare: Ce parere aveti despre moartea sotilor ceausescu?a fost meritata?

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiCe parere aveti despre moartea sotilor ceausescu?a fost meritata? RSS

 

Ce parere aveti despre moartea sotilor ceausescu?a fost meritata?
In Diverse - Adaugata de criss89
10 ani in urma - 6 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
 
Raspuns:
Nu stiu cati dintre voi ati trait ”live” acele momente. A fost multa confuzie si manipulare. Sotii Ceausescu au platit cu viata pentru ca cineva trebuia sa plateasca toti anii de chin si suferinta. Cei care aveau atunci, fraiele puterii in mana, asa au gandit. Eu cred ca moarte lor fizica a contat mai putin pentru ”revolutionari”, ci a vrut ca prin acel act odios sa fie marcat sfarsitul unei perioade negre din istoria tarii. DIn nefericire, ziua executiei lor (25 decembrie -prima zi de Craciun) a fost cea mai mare greseala facuta din sirul consistent de greseli comise atunci.

Adaugat acum 10 ani de Sfinxul
 
Raspuns:
Cred ca nu poate fi condamnat nimeni ca ei au murit cu o judecata scurta . Romania suferise mult , iar daca securitatea ar fi reusit sa-i scape din mainile oamenilor cred ca ar fi fost de rau. Asa cum Ceausescu a ordonat armatei sa traga in populatie (prima oara la Timisoara) cred ca pentru libertatea lor ar fi facut un masacru ...doar, doar va fi o lectie pentru popor. Cred ca sotii Ceausescu au murit ca sa nu mai moara si alti oameni nevinovati. A fost un sacrificu ,decat sa moara cine stie cati ,mai bine doi(Ceausesti).

Adaugat acum 10 ani de Marinel
ela
 
Raspuns:
nu cred ca trebuiau omorati. suntem singura tara fost comunista care si-a omorat dicatatorii si nu mi se pare corect. in fond si la urma urmei sunt si ei tot oameni !!!

Adaugat acum 10 ani de ela
 
Raspuns:
erau si asa prea batarni ca sa mai fie periculosi..nu trebuiau omorati asa de barbar

Adaugat acum 10 ani de GABY
 
Raspuns:
nu trebuia ca ei sa fie ucisi.cu dreptul de viata si de moarte asupra cuiva,e discutabil.o asa zisa lege martiala le-a dat "dreptul" calailor lor sa-i ucida.dar cum spuneam mai sus ca totul e discutabil...

Sursa:
atrahnyus

Adaugat acum 10 ani de big boy
Raspuns:
nu trebuiau chiar omorati, ca nimeni n are dreptul de viata si de moarte asupra altei persoane.trebuiau doar inlaturati de la putere si cam atat.

Adaugat acum 10 ani de Alexandra S

Discutie aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
6
Notificari intrebare:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2018