Intrebare: Depuneti eforturi pentru a avea un corp de invidiat?

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiDepuneti eforturi pentru a avea un corp de invidiat? RSS

 

Depuneti eforturi pentru a avea un corp de invidiat?
Detalii:
Diete ,cure, ...etc.

In Pierderea greutatii - Adaugata de Marinel
10 ani in urma - 7 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
Raspuns:
foarte interesant raspuns pisi.

Adaugat acum 10 ani de pensionar
Raspuns:
cel mai bine e sa mananci sanatos si sa faci sport pentru a avea un copr frumos.dar mai e o problema...conteaza si cum te-a lasat 'natura'

Adaugat acum 10 ani de carmencita
Raspuns:
cat mai putina ciocolata :P

Adaugat acum 10 ani de realista
 
Raspuns:
Există un aspect ce nu poate fi negat de nici o mişcare feministă: “Bărbatul este foarte sensibil la frumuseţea corpului şi este, de obicei, din nefericire, ceea ce apreciază el cel mai mult la o femeie; o femeie poate iubi un bărbat doar pentru inteligenţa lui sau pentru siguranţa pe care i-o oferă, dar un bărbat apreciază inteligenţa unei femei doar în măsura în care aceasta este asociată cu frumuseţea”.

Acest aspect ar putea părea absurd, dar este o componentă principală a mecanismului comportamentului masculin. Reacţiile masculine sunt foarte diferite de cele feminine, deoarece femeia, în momentul în care admiră un bărbat, este sedusă de personalitatea acestuia şi nu acordă o atenţie prea mare fizicului său. Dar la un bărbat, iubirea pe care o poartă unei femei este inseparabilă de dorinţă, iar pentru marea majoritate, frumuseţea corpului este elementul care potenţează erotismul şi care face să se nască şi să ardă puternic flacăra iubirii. Bărbatul este cucerit de frumuseţea corpului feminin, acesta fiind un lucru esenţial pentru el, de aceea femeia nu se înşeală atunci când îi acordă o importanţă atât de mare. Corpul feminin, chiar dacă este atât de binecunoscut, în cele mai mici detalii ale sale, va provoca întotdeauna admiraţia bărbaţilor şi le va aprinde dorinţa.

Ce poate face o femeie pentru a-şi menţine un corp atrăgător sau pentru a-şi transforma corpul în zonele în care acesta mai necesită modificări pentru a ajunge la o formă cât mai armonioasă?

În primul rând, alimentaţia este cel mai important factor pentru ca o femeie să îşi păstreze un corp atrăgător şi tânăr. Printr-o alimentaţie sănătoasă o femeie îşi poate păstra corpul tânăr şi suplu până la o vârstă înaintată. “Femeia-şnur”, genul care este foarte promovat astăzi, nu este acea femeie care a cucerit inimile bărbaţilor şi care a produs bucurie ochilor şi inimii lor. Dacă întrebăm orice bărbat despre cum ar trebui să fie femeia visurilor lui, acesta ne va răspunde că va trebui să aibă forme foarte armonioase, să fie la fel ca statuile vechi din India sau din Grecia antică, corpul său să aibă forma unei amfore. Iată cum este prezentat un astfel de arhetip feminin în scrierile tradiţionale indiene: ” Femeia are un chip frumos, iar corpul ei este foarte moale, cu pielea aurie, mătăsoasă şi delicată. Ochii ei strălucesc fermecători, are sâni mari şi o talie subţire. Are mers de lebădă, o voce joasă şi muzicală şi-i place să se îmbrace cu haine fine.” Sau: ” Are un corp puternic şi totodată delicat, talie subţire, sâni şi fese mari, are pielea brunetă sau arămie.”

Orice bărbat care va fi întrebat cum ar dori să fie femeia iubită, va spune că doreşte ca ea să aibă trăsături frumoase, să aibă sâni mari şi fermi, o talie subţire, un abdomen plat, şolduri largi şi armonioase şi glezne fine (cele care nu sunt încă convinse de acest lucru vor trebui să-i observe mai mult pe bărbaţi).

Ce ar trebui să facă o femeie care nu are unul din aceste atribute (aspecte) dezvoltate? Să lucreze pe partea respectivă din corp pentru a şi-o armoniza. De exemplu: o femeie care are sânii mici şi talie groasă. În legătură cu acest aspect s-a făcut un experiment în Statele Unite prin care s-a demonstrat că dacă o femeie se imaginează într-un anumit fel, corpul său se transformă conform modului în care ea s-a imaginat. Experimentul respectiv nu a făcut decât să pună femeile în faţa unor oglinzi care deformau corpul într-un anumit mod, adică le arătau cu sânii mai mari şi cu talia subţire. S-a constatat că după o perioadă de timp relativ scurtă, corpul femeilor participante la experiment se transformase conform imaginii pe care o văzuseră în oglindă. Pentru o femeie care doreşte să îşi transforme corpul, cea mai simplă modalitate este de a se vizualiza cât mai des şi o perioadă de timp suficient de mare, cu multă forţă, aşa cum doreşte să ajungă. Această vizualizare interioară poate fi însoţită şi de exerciţii fizice şi de o dietă adecvată pentru a accelera procesul. Este necesar ca femeia să nu dispere dacă nu au apărut rezultate după o zi sau o săptămână. Pentru rezultate de lungă durată este necesar un efort mai îndelungat, perseverenţă şi încredere.

Pentru creşterea sânilor este foarte eficient masajul lor în fiecare seară cu cremă. De asemenea s-a constatat că are o eficienţă foarte mare consumarea unor plante (germeni de grâu, lemn dulce, fenicul). Lemnul dulce împreună cu feniculul vor trebui să fie consumate astfel:

- Planta uscată se va măcina fin.

- 2 g de pulbere (amestec în părţi egale) vor fi ţinute sub limbă timp de 20 de minute iar apoi vor fi înghiţite cu apă . În perioada în care plantele vor fi ţinute sub limbă, se va conştientiza efectul lor.

- Plantele vor fi amestecat în prealabil cu apă minerală , până vor fi uşor moi.

- Plantele se iau de 4 ori pe zi, la intervale de 6 ore. Este o metodă tradiţională de tratament cu plante medicinale, în care acestea se folosesc ca “medicament”.

Organismul uman, cea mai minunată creaţie a Naturii, este dotat cu o inteligenţă naturală, diferită de ceea ce numim în mod obişnuit inteligenţă umană. Este vorba despre imensa abilitate anatomico-fiziologică investită în toate organele sale şi în funcţionarea coordonată a acestora. Marele secret al sănătăţii şi armoniei este intrarea în legătură cu acele puteri tainice ale Naturii care sălăşluiesc nebănuite în propria noastră fiinţă. Noi doar trebuie să ne acordăm cu ele şi să le lăsăm să se manifeste nestingherite. În acest mod corpul se autocurăţă, se autovindecă şi se automenţine în cea mai bună formă posibilă. Natura ne pune în permanenţă la dispoziţie energiile sale benefice; ea nu îşi blochează propriile procese. Ne confruntăm cu starea de boală şi de dizarmonie numai atunci când încălcăm legile naturale ale vieţii. Natura ne-a înzestrat cu instrumente potrivite pentru a ne păstra fiinţa într-un minunat echilibru şi într-o deplină armonie: bunul simţ, inteligenţa şi intuiţia.

Adaugat acum 10 ani de pisi
 
Raspuns:
nu depune niciun efort pentru a avea un corp de invidiat.sunt mai slabuta si chiar daca ma ingras putin (se observa la burtica) trec imediat pe abdomene (cam 1 saptamana) si sunt ca si rezolvata.

Adaugat acum 10 ani de Deeana
 
Raspuns:
nu deloc.nu ma abtin de la nimic.mananc orice si oricand.nu se depune nimic sunt mereu cam la aceeasi greutate (50-52kg).eu incerc sa mai pun cateva kg in plus dar nu reusesc .nu depun eforturi ...deci asa sunt eu.

Adaugat acum 10 ani de carmen
 
Raspuns:
Efort deosebit, nu. Dar ma mai abtin de la mancare.

Adaugat acum 10 ani de mariah

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
7
Notificari intrebare:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019