Discutie: E urgent va rog

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

Categorii
E urgent va rog RSS

E urgent va rog
Detalii:
Mie imi place de un baiat care are prietena . Prietena lui il insala cu alti baieti. Si as vrea sa fiu impreuna cu el. Cum pot sa il intreb sau sa aflu daca ma place , eu find o fata mai timida si ne vorbind cu el mai deloc ?

In Relatii - Adaugata de vizitator
2 ani in urma - 2 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
Raspuns:
Ma mai tachineaza uneori pe la ora de sport. Dar uneori ma cam evita . El stie partial ca e inselat . Ii tot da sanse fetei aleia .Dar daca l-as intreba prin mesaje cu ar fi bine sa fac ?

Adaugat acum 2 ani de vizitator
Raspuns:
Cred că este indicat să nu încerci să te apropii de el dacă are pe cineva deja...cel puțin nu până nu își dă seama că este înșelat. Însă ca să îți răspund la întrebare, totul depinde de modul în care se comportă cu tine...dacă este atent, grijuliu, te susține dar îi place să te tachineze (în limita bunului simț) ...e clar că te place. Și încă ceva, dacă zâmbește atunci când te privește..este un alt semn că te place. Sper că te-am ajutat! Dacă dorești să discutăm mai mult despre asta, îți las adresa mea de mail: roxanaroxi097@yahoo.com / roxanaroxi097@gmail.com

Adaugat acum 2 ani de vizitator

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
2
Notificari discutie:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019