Intrebare: Parerea ta despre serviciile de sanatate din Romania

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiParerea ta despre serviciile de sanatate din Romania RSS

 

Parerea ta despre serviciile de sanatate din Romania
Detalii:
Traim intr-o perioada in care pacientii sunt mai selectivi, compara mai mult ofertele de servicii medicale existente si doresc sa participe la modelarea sistemului sanitar pentru a-l aduce la un nivel care sa satisfaca mai bine nevoile lor.

Platforma VoceaPacientului.ro vine in sprijinul acestei nevoi si ofera un nou tip de portal de comunicare pacient-medic care nu doar permite pacientilor sa-si exprime parerile specifice in legatura cu necesitatea de a imbunatati calitatea tratamentului oferit afectiunii de care sufera, ci urmareste si facilitarea primirii unui raspuns la sesizarea facuta iar mai apoi actiunea de schimbare in bine in cazul in care este nevoie.

www.VoceaPacientului.ro nu se concentreaza doar asupra aspectelor ce necesita imbunatatiri, ci mai permite pacientilor si sa-si exprime multumirile pentru serviciile medicale de calitate. Prima campanie VoceaPacientului.ro poarta numele “ Invingator in lupta cu boala” si stimuleaza postarea pe site a cazurilor fericite in care pacientul impreuna cu profesionisti in domeniul medical au reusit sa infranga sau sa tempereze diverse afectiuni. In urma aprecierilor primite, este stabilit un clasament al celor mai apreciati 100 medici.

In Romania exista multi oameni de suflet, adevarati profesionisti in domeniul medical iar exemplul acestora trebuie facut cunoscut mai bine decat pana acum. De aceea VoceaPacientului.ro recompenseaza una dintre aceste postari cu 2 bilete la concertul Gala Craciun Vienez, 22 decembrie. De acelasi premiu urmeaza sa se bucure si alte 2 persoane care au completat unul dintre cele 3 sondaje VP aflate pe pagina e-pacient (5 intrebari). E simplu sa-ti faci un cont de Acces VP . E necesara doar confirmarea adresei de email. Fiecare dintre cele 3 sondajele VP ofera o sansa la tragerea la sorti a premiului. 16 decembrie ultima tragere la sorti.

www.VoceaPacientului.ro include si informatii medicale proaspete, sfaturi medicale practice, actualizate in fiecare zi de vineri si prezentate intr-un format atractiv!

In Boli si afectiuni - Adaugata de wings
7 ani in urma - 0 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa


Nici un raspuns.

Fii primul care raspunde la aceasta intrebare!

Intra in cont

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
0
Notificari intrebare:
1
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019