Intrebare: Partidul Socialist Roman

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiPartidul Socialist Roman RSS

Partidul Socialist Roman
Detalii:
Sunt alaturi de intreaga miscare socialista, de Partidul Socialist Roman si doresc sa atrag cit mai multi cetateni sa adere la acest partid si la doctrina acestuia, singura care poate face ca tara sa renasca si a reda demnitatea si prosperitatea acelora care muncesc.
Frati romani , veniti alaturi de Partidul Socialist Roman, toti aceea care va simtiti tradati, inselati, umiliti, jefuiti-furati si ingenunchiati de cei care conduc romania acum,pentru a reusi sa facem cu adevarat REVOLUTIA BUNULUI SIMT si a prelua puterea in mod pasnic prin cistigarea alegerilor.EI sunt putini, iar noi cei multi, haideti sa le aratam cines cei puternici!!!

In Diverse - Adaugata de vizitator
8 ani in urma - 2 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
Raspuns:
pentru toti aceea care doresc sa se inscrie in PARTIDUL SOCIALIST ROMAN, va punem la dispozitie 2 nr. de tel. 0723293161 si 0766257200, iar adresa partidului din Bucuresti este Str. Episcop Radu nr.31, sector 2.
Va asteptam !!! IMPREUNA VOM INVINGE CIUMA PORTOCALIE!

Adaugat acum 8 ani de vizitator
Raspuns:
unde pot sa ma inscriu in acest partid? sunt unul din cei care am ajuns la capatul rabdarilor cu acesti banditi, hoti, tilhari de drumul mare, care a adus tara la ruina. Ceausescu resise sa aduca tara ca o floare, prospera si respectata in lume, ba chiar si cu visteria plina, iar acesti banditi au jefuit-o si vindut-o si facindu-ne datori pe generatii si generatii de aici inainte. Ca mine sunt si alti prieteni si colegi care vor sa lupte pentru ai schimba pe acesti banditi, tilhari ...
Rog adresa si nr. de telefon pentru inscriwere in partid. Cu simpatie si pretuire Andrei Zanet - un luptator dintre cei multi.

Adaugat acum 8 ani de vizitator

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
2
Notificari intrebare:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019