Intrebare: Iubire sau nu...?

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

Categorii
Iubire sau nu...? RSS

Iubire sau nu...?
Detalii:
Am fost cu un baiat aproape jumatate de an,apoi eu i-am dat papucii desi il mai placeam si el ma placea ne-am despartit din cauza unei colege geloase.Dupa multe luni ne-am facut curaj si vorbim,iar eu i-am spus ca il plac si si lui de mine.Dar problema e ca lui ii mai pplace si de alta fata. Va rog ajutati-ma!Multumesc

In Relatii - Adaugata de vizitator
8 ani in urma - 2 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
Raspuns:
asa mi se intampla mie iubesc pe cnv si el pe mn si totusi el mai iubeste si pe alta eu cred ca dak il iubesti ar trb sa lupti ptr iubirea lui ceea ce fac si eu dar nush cat voi mai rezista succes si lasa lumea sa vb ..

Adaugat acum 8 ani de vizitator
Raspuns:
Nu inteleg de ce va pasa de ceea ce zic altii,de faptul ca sunt gelosi sau nu,lasa-i sa fie invidiosi in continuare,tu asculta-ti inima nu criticile celorlalti rautaciosi din jur.Daca ai stat atata timp cu el inseamna ca a fost ceva destul de serios,nu?Atunci ce conta colega respectiva.El statea cu tine sau cu ea?Las-o sa fie in continuare geloasa,ca tu nu pierzi nimic.Daca iti pasa de el cu adevarat,cauta-l iar,vorbiti, impacati-va she FA CUM TE INDEAMNA INIMA PT CA RELATIA VOASTRA SA MEARGA BN.Cat despre el...pune-l sa aleaga...ori ea ori tu?Daca ii pasa de tine,daca tine la tine clar nu se va gandi de doua ori,va ramane cu tine!!!Succes:*.

Adaugat acum 8 ani de vizitator

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
2
Notificari intrebare:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019