Discutie: Ati auzit de Freecycle?

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiAti auzit de Freecycle? RSS

 

Ati auzit de Freecycle?
Detalii:
Daca va intereseaza reciclarea alternativa, probabil ca stiti deja despre Freecycle. Ce parere aveti? Va intereseaza mai multe informatii?

Cu prietenie,
Ralu

Imagine: arata

In Organizatii si asociatii - Adaugata de Ralu
10 ani in urma - 4 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
Raspuns:
super interesant! n am auzit pana acum de el, insa cred ca e o idee super buna :)

Adaugat acum 10 ani de Alexandra S
 
Raspuns:
Cu multa placere. In afara de informatiile gasite de anomis, pot adauga ca in Romania exista deja Freecycle in Bucuresti, Timisoara, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Brasov si Craiova. Oricine poate deschide un grup local oriunde.
Grupul functioneaza de minune, de exemplu in Timisoara se doneaza saptamanal mobila, electronice si electrocasnice. Categoriile sociale: studenti, tineri intreprinzatori, angajati, pensionari. Se fac donatii inclusiv pentru scoli si ONG-uri.

Sursa:
www.freecycle.org
se selecteaza din lista romania
si apoi orasul cautat.

Adaugat acum 10 ani de Ralu
 
Raspuns:
ne poti da tu mai multe detalii?
Eu atat am gasit pe net :
Freecycle Network ™ este format din 4598 de grupuri cu 5.792.000 de membri din intreaga lume. Este o miscare de oameni, în întregime non-profit, care ofera (si primesc) tot felul de lucruri de care nu mai au nevoie, in interiorul oraşelor lor. Este totul despre rata de refolosire şi de păstrarea lucrurile inafara rampelor de gunoi. Fiecare grup este moderat de către un voluntar local (oameni). Calitatea de membru este gratuita!
Reciclarea inseamna prelucrarea unor deseuri in vedera folosirii lor. Ei bine, pe grupurile Freecycle(TM) este vorba despre produse/bunuri, nu despre deseuri. Cand iti dai monitorul la reciclat o firma specializata il ia, il separa in categorii de deseuri (stica, plastic, etc.) si apoi fie prelucreaza deseurile astfel obtinute, fie le trimite catre alte firme care fac asta. Daca iti donezi monitorul pe un grup freecycle, un membru al grupului il ia si il foloseste in continuare. Se realizeaza astfel un ciclu, iar prin faptul ca tu ai donat monitorul (deci nu ai cerut bani pe el) ciclul este unul … gratuit. De aici denumirea de “freecycle”.

Adaugat acum 10 ani de anomis
 
Raspuns:
se pot afla mai multe detalii despre acest proiect ? un link ceva ?
Multumesc.

Adaugat acum 10 ani de wwwpaul

Intrebare aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
4
Notificari discutie:
1
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019