Discutie: SITE ul asta e o mare teapa!!!

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiSITE ul asta e o mare teapa!!! RSS

SITE ul asta e o mare teapa!!!
Detalii:
Si va spun asta din proprie experienta.dupa cum puteti vedea, am iesit pe locul 2 la concursul de luna trecuta.asta nsemna ca trebuia sa mi se trimita un mp3player acasa, corect?si ghici ce?! am prmit un amarat de mouse pt laptop :| am vazut eu ca e ceva in neregula in regulament cand am citit ca ei isi pastreaza dreptul de a modifica premiile, fara a anunta pe nimeni in prealabil, da' n am crezut pana nuj am patit...deci...daca va place activitatea pe care o desfasurati pe site: spor la idei in continuare!insa daca va doriti vreun premiu luati va ADIO! ;)

In Hobbiuri - Adaugata de Alexandra S
10 ani in urma - 8 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
 
Raspuns:
daca ne gandim ca mai dobandim ceva cunostinte, sa aflam si alte opinii decat ale noastre ...poate ca nu e

Adaugat acum 10 ani de selena
Raspuns:
eu am primit un mp3-player de la alt site in vacanta de vara. Normal eu nu au voie sa modifice premiul in timpul concursului ci doar la inceput in primle 48 de ore.

Adaugat acum 10 ani de kikyalex
Raspuns:
stiu asta, Stef.da' am simtit nevoia sa va spun si voua la ce sa va asteptati.eu stiu ca ei sunt acoperiti.mi a facut mie cu ochiul chestia aia din regulament atunci cand am citit o, da' nu ma gandeam ca o sa fie asa.

Adaugat acum 10 ani de Alexandra S
 
Raspuns:
La ce bun o reclamatie atat timp cat ei sunt 'la adapost' cu postarea in regulament a dreptului modificarii premiului? Si nu va mai agitati atat! Ce premii fabuloase doriti sa primiti? Nu este vre-un concurs, nu ti-ai dovedit aptitudinile in niciun fel, este doar o mentinere a activitatii pe un site. Reclamatie se putea face in situatia in care ar fi trebuit sa primesti premiul dar nu primeai nimic, tu ai primit altceva asa ca regulile din pctul lor de ved au fost respectate.

Adaugat acum 10 ani de Stef
 
Raspuns:
sunt curios care e motivul pt care au modificat premiul.....poti face reclamatie la OPC or something.....hai ca vedem luna daca reusesc sa castig ce vreau.....( asta daca nu se fac bulangii si-mi sterg contul)....

Adaugat acum 10 ani de Gogu
 
Raspuns:
e bine ca ti-ai dat seama!pai cine e fraier sa-ti dea tie premii gratuite?un mouse de-ala e vreo 15 lei!ti l-as fi dat eu:)))))

Adaugat acum 10 ani de big boy
 
Raspuns:
E foarte bine ca ai postat aceasta informatie. Poate ca administratorul sitului te lamureste de ce s-a facut acest lucu si ne ofera si noua motivatia necesara sa accesam acest site in continuare.

Adaugat acum 10 ani de Sfinxul
 
Raspuns:
Da, dupa cum spui intradevar ca nu este corect. De fapt ei ne folosesc pe noi , sa construim siteul si sa-l mentinem activ; asa ca cei ce castiga sunt proprietarii acestui site.

Adaugat acum 10 ani de salve

Discutie aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
8
Notificari discutie:
0
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019