Discutie: Cursuri de dans

 
 
 
Intrebari, Discutii, Raspunsuri. Vorbeste liber despre orice!


Intrebari si discutii

CategoriiCursuri de dans RSS

 

Cursuri de dans
Detalii:
Ati luat cursuri de dans sau v-ar placea? Ce parere aveti despre o persoana care stie sa danseze si altceva decat "stilul liber" (a.k.a batzaiala :p)?

Imagine: arata

In Muzica si dans - Adaugata de Ralu
10 ani in urma - 6 raspunsuri
Adauga raspuns
Raspuns
Sursa
Raspuns:
nu am luat cursuri de dans dar, cu siguranta, mi ar placea.insa nu e timpul trecut.si bineinteles ca e mai bine vazuta o persoana care danseaza ca la carte :) sau care, macar, are idee despre cum ar trebui sa te misti pe un anumit gen de muzica.

Adaugat acum 10 ani de Alexandra S
 
Raspuns:
E de preferat sa dansezi ca la carte....... :) , dar in lipsa unor cursuri o dam pe stilul liber :))

Adaugat acum 10 ani de mariah
 
Raspuns:
nu am luat cursuri de dans dar cred ca ar trebui incurajati parintii sa-si dea copiii la cursuri de dans.... in afara de faptul ca ajuta la mentinerea unei dezvoltari armonioase, dar da o tinuta frumoasa , dezvolta si cultura muzicala ..

Adaugat acum 10 ani de selena
 
Raspuns:
cand eram mai mica am facut cateva cursuri de cha cha... dar chiar imi doresc sa inv sa dansez vals sau tango... e absolut superb.

Adaugat acum 10 ani de Deutza
 
Raspuns:
Inca nu am luat vreun curs de dans, desi mi-ar placea. Dansul ajuta la mentinerea unui corp frumos. Cand eram mai tanara, practicam si eu "stilul liber" prin discoteci. Consider ca fiecare simte muzica in mod subiectiv si se misca cum simte.

Adaugat acum 10 ani de Deeana
Raspuns:
dansul de societate sau dansul modern, e ceva cu totul diferit de ceea c se practica in cluburile si dicotecile de la noi .... pt k e o "cultura" aparte, frumos din punct de vedere estetic, minunat din punct de vedere al trairii....am facut un curs d dans si as recomanda tuturor sa se apuce de unul makar, pentru ca ce e frumos si lui D-zeu ii place :P

Adaugat acum 10 ani de swimynel

Discutie aleatoare

Salveaza pagina
Bookmark Hotlist Digg Delicious Furl Reddit Magnolia Google Spurl Stumbleupon

Cele mai comentate


Statistici

Total raspunsuri:
6
Notificari discutie:
1
 
Intrebari.net este locul unde poti discuta pe orice tema vrei, unde poti afla raspunsul la intrebarile tale si mai mult decat atat, poti castiga lunar premii! Totul sub protectia anonimatului!

Ajuta-ne sa imbunatatim acest site!
Spune-ti parerea !
Accesul pe acest site este conditionat de urmatorii termeni si conditii de utilizare. Copyright © Devant Media - 2019